fredag den 26. juli 2013

Fredags-Tanker om generthed og mobiltelefonerMin far var vild med teknik, og derfor tror jeg nærmest, jeg var en af de første i hele Viborg og omegn, der fik en mobiltelefon. 

Den var kæmpe stor og den var ikke lige sådan at overse, hvis jeg snakkede i den på gaden - alligevel vidste folk jo ikke helt, hvad i alverden det var for en kæmpe stor klods, jeg gik og råbte ned i midt på Viborggågade. Jeg var simpelthen så flov ved at bruge dem, men mine forældre havde set lyset, og det smarte i at kunne kommunikere med mig uanset, hvor jeg var, så jeg fik værs'go mobilen med mig overalt.

I de første år sneg jeg mig derfor ind i baggårde og buskaser og hvæssede ned i telefonen, mens mine forældre råbte tilbage og forsøgte at finde ud af, hvad jeg ville, eller hvor jeg gerne ville hentes.

I dag går folk jo tit og snakker ud i luften med sig selv, og jeg taler også lystigt i min mobil på gaden. Nu har jeg endelig fået en ny og fansy smartphone, men jeg er godt nok meget genert over at tage billeder med min mobil, og dette er ikke så nemt at snige sig til fra baggårde og buskaser. Altså med mindre, der er baggårde og buskaser, man gerne vil fotografere ;)