lørdag den 15. juni 2013

Playsuit mania

Playsuit mania

Playsuit mania by maja-sofie featuring pull & bear

Åhhh jeg ville så gerne finde et fantastisk jumpsuit (øhh åhh nej hedder det en eller et?! Man ville nok slet ikke sige jumpsuit på dansk, en buksedragt?! Never mind, jeg holdr mig til et), der bare sidder perfekt, og som jeg føler mig vidunderligt tilpas i ;)

Jeg fandt et smukt støvgrønt playsuit i H&M, sidst vi var i Santa Monica - men det sad mildt sagt ikke helt, som det skulle, og selvom jeg tidligere har lovprist grønt her på bloggen, fik netop denne særlige støvgrønne farve min ben til at ligne hvide skinker i en grad, der straks fik mig til at springe ud af sættet igen... 

Episoden lærte mig, at med min kropsbygning er jumpsuits ikke noget man spøger med, endsige bestiller over nettet, da intet er sikkert - finder jeg et, der bare sidder, er det med at investere i det fluks, uden at se på prisen. Men jeg ville nu rigtig gerne prøve de tre fine eksemplarer ovenfor ;)