tirsdag den 25. juni 2013

4 smage af USA


Det er ingen hemmelighed, at Martin og jeg elsker amerikansk mad og især burgere ;) Her har jeg lavet en lille guide til 4 kæde-fast-food-restauranter af den værste og bedste skuffe ;)

Her får man simpelthen den ultimative amerikanske burger - når man bestiller læser man ganske enkelt henover en liste med ingredienser og nævner alle dem, man gerne vil have i sin burger. Jeg plejer ikke at være bleg for chamignion  barbecuesovs (den skal altås i!) og mayo - plus næsten alt andet ;) Det løber med fedt mellem dine fingre, mens du spiser - men tro mig, det er det værd!

Her snakker vi noget, der er så karikeret amerikansk, at selv amerikanerne smiler af det - det er McDonalds-svaret på morgenmad i brunt - tag herind og prøv deres morgenmad, den er så tung, at du næppe rejser dig den første halvetime! Top den eventuelt af med en baconmilkshake! Jeg er vild med deres brune retrostil og vilde morgenmåltider - Martin er vist lidt mere mådeholden med rosen, men er man i Amerika, skal det da prøves ;)

3) In-N-Out Burger http://www.in-n-out.com/
Her er den lille familiedrevne kæde-burger-fastfood-joint, med hjemmebagte boller, kød og salat af lokale råvare og høj kvalitet - her er burgerne simple enkle og findes kun få varianter - med og uden ost, med og uden løg - og så protein-style, der er uden bolle til glutenallergigerne. Jeg må sige, at jeg desværre opdagede, at man kunne bestille deres pomfritter "animal style", hvilket vil sige: overhældt med smeltet ost, baconkrymmel og dressing! Væs'go 2 af dem!

4) Ruby' Diner http://www.rubys.com/
Det er naboens datter i rød kjole med hvide tennissko og høj hestehale, der servere dine milkshakes og burgere her - vi er tilbage i 50'ernes USA, da morfar var ung og oksekød dænget til med ost, stadig var sundt! Prøv for alt i verden deres fantastiske milkshakes! Jeg er personligt meget glad for deres avocadoburger - og deres oreo-milkshake kan ingen slå!