lørdag den 11. maj 2013

Mens jeg venter på hverdagen?!


Jeg bager boller og fryser dem ned, jeg forsøger at få dagene til at ligne hinanden og jeg vasker vores tøj og ligger det i snorlige bunker, klar til den dag hverdagen indhenter os – den kommer bare aldrig!? Jeg har aldrig oplevet to ens dage, jeg har aldrig oplevet livet blev kedeligt og jeg har aldrig oplevet at sumpe ind i nogen form for kedelig rutine.

Faktisk synes jeg godt, at jeg kunne bruge lidt mere hverdag nogle dage – hvor bliver ensformigheden af? Hvornår kan jeg læne mig tilbage og klare den på rutinen og dykke ned i gentagenhedens rene idyl?! Livet er heldigvis fantastisk og det bliver ved med at kaste nyt i hovedet på mig, hver gang jeg lige tror, at nu har jeg regnet det hele ud, runder vi et hjørne og der åbner sig en ny verden – Så hvis du er blevet indhentet af hverdagen, så bare rejs dig lige så stille op – gå ud af din hoveddør og gå direkte hen på biblioteket!