fredag den 31. maj 2013

Fredags-Tanker om være delt på tværs af Atlanten!


Jeg elsker at bo i Californien - Vejret er fantastisk, maden er eminent og livet er et langt eventyr (og jeg har lige set en pungrotte!). Jeg elsker, at jeg kan skrive hver dag, at vi kan udleve vores drømme og at jeg  lige nu bor op og ned ad Stillehavets kyst. Alligevel er det lidt svært indimellem - at så mange af vores fantastiske venner, vores dejlige familie og alle deres søde børn befinder sig på den anden side af Atlanten... 

Man kan godt føle sig helt delt på midten indimellem - alligevel ville jeg ikke bytte. Hvem ved, hvor vi bor om 10 år - Australien?! Det ville jo være nemmere, hvis vi bare kunne flytte, alle dem vi holder af, med os rundt i Verden... På en måde er det heldigvis også muligt i en vis udstrækning, det er jo det vi prøver på med Facebook, Skype og Bloggen ;)