torsdag den 4. april 2013

Vegas!Jeg har meget blandende følelser i forhold til Las Vegas, men mener bestemt, det er en by, der er værd at besøge.

Jeg elsker the Bellagio Water Show (der kan få mig til både at grine og græde), jeg elsker Vegas Bufferne, som er et must for alle der besøger Vegas (hvis du ikke er besvimelsesfærdig, når du ser buffeten, så gå videre til et andet hotel! Buffeten bør være så vild, at du er ved at gå bagover), jeg elsker storslåetheden i Vegas og det faktum, at stort set alt bare er pap. Det er så vildt og så fantastisk det hele…

Jeg hader samtidig byen og det faktum, at det hele er pap, varmen er til tider uudholdelig, jeg får altid vabler, larmen er evig og enerverende og det evige lys gør nat til dag – men jeg er også vildt fascineret af, at det altid er dag…