tirsdag den 30. april 2013

Min daglige kop te!


Jeg fungere altså helt klart bedst, når jeg hver dag får en kop dejlig the indenbords! Jeg holder både af de klassiske theer fra te-busken Camellia sinensis og af alle de fantastiske urteteer, der findes. Jeg kan specielt godt lide teerne fra Yogi, hvor de fleste har en let krydret smag, der bare bliver bedre jo længere posen trækker. Specielt kan jeg virkelig godt lide deres egyptiske lakridste, som enkelte af mine veninder dog går langt udenom, så det er ikke en the, der falder i alles smag. Jeg elsker også smagen af rød the, specielt med mælk i. Jeg er virkelig passioneret omkring min the, og jeg elsker denne drik både varme og i kolde variationer. Personligt tror jeg, at mennesker, der siger de ikke kan lide the, simpelthen ikke har fattet, hvor mange smagsvarianter, der findes - det svarer jo til at sige man ikke kan lide mad...??!!!