onsdag den 3. april 2013

Mig en Terrier?

Min stedfar udbrød engang midt i en samtale og pludseligt leende "jamen, Maja, du er jo terrier! Du bider dig fast og nægter at slippe". Det var som om, der gik en sandhed op for ham og han lo og lo. Jeg er stadig ikke helt sikker på, om det er en god ting?

De har selv en terrier, min mor og stedfar, og den virker altså ikke altid som den kvikkeste i kuldet - men den er rigtig sød og altid glad - og jeg har lagt mærke til alle de godbider, der går fra tallerkenerne ned under bordet, og sætter sig på hundens mave, så forkælet er den også. Den skal helst ud og gå 6-7 kilometer hver dag før den er glad og den er ikke til at kue overhovedet... 

Jeg elsker virkelig, den lille hund, og nu har jeg også læst Tamora Pierce bog om Beka, der også bliver kaldt en terrier, så nu er det ikke så slemt at blive kaldt terrier...

Da vi en gang legede, hvilket dyr er du i min læsegruppe, fik jeg at vide, at jeg var en stor hvid fugl - men, om det var en svane eller en gås fandt jeg dog aldrig ud af og det er vist også en helt anden historie...