fredag den 5. april 2013

Fredags-Tanker om mine hvide skinker! Herover kan temperaturen jo nemt komme op på over 30 graders celcius - og mod min vilje og med frygt for at blinde evt. overflyvende overfart med mine ultra hvide ben, ifører jeg mig indimellem shorts...

Jeg hviler ikke helt i mig selv, når jeg går med benene til frit skue for forbipasserende, og jeg søger ofte lidt bekræftelse i, hvor chic jeg er i mine shorts, hos min kære husbond.
Sidst jeg bragte det på banen, er jeg dog ikke helt sikker på, han forstod sin rolle som støtende gemal.

Mit spørgsmål var noget i retning af: Synes du jeg ser OK ud i de her shorts? Mine ben er ikke for hvide vel? Martins klare svar kom prompte og ærligt: Jeg er nok ikke den rette at spørge, jeg synes de fleste menneskers ben ligner skinker, når de har shorts på...