fredag den 12. april 2013

Fredags-Tanker om måger

Er jeg mon den eneste, der føler, at måger er fuldstædigt utilregnelige og bare venter på at overtage verdensherredømmet?

Jeg elsker at betragte dem fra afstand, og se dem fange fisk ud for Seal Beach's kyst - Men når jeg skal gå tæt forbi en flok på stranden, føler jeg det som om, jeg går forbi en flok bøller, der når som helst kan falde over mig. Det virker også som om, de er de eneste fugle, der faktisk sigter efter mennekser når de lader deres klatter falde mod jorden. Imodsætning til de forvirrede duer, der godt nok har nogle hardcore bandemiljøer omkring stranden i Seal Beach, men som ikke rigtig formår at organisere sig helt så stærkt som mågerne... Krager og ravne virker jo som fornuftsvæsner, meget drillesyge, men dog ikke så voldelige og truende som mågerne... Nuvel, der er ikke så meget at gøre ved mågerne, jeg stiver mig af og fortsætter med at gå ture i mågeland ;)