tirsdag den 26. marts 2013

The Art of Racing in the RainThe Art of Racing in the Rain af Garth Stein er en rigtig dejlig og sød bog, hvor hele historien bliver fortalt gennem familiens hund.

Historien er sørgelig og jeg græd igennem store dele af bogen, men heldigvis ender det godt. Jeg vil helst ikke afslører for meget af handlingen, da det ikke så meget er historien, men den visdom og sødme begivenhederne filteres gennem hundens tanker på, der er den virkelige grund til at sluge denne bog.

Jeg er ikke ret meget til motorløb, men alligevel synes jeg referencerne til sporten passer godt ind i netop denne bog. Den er så hjertevarm og sød, at jeg vil anbefale den til enhver med bare en lille smule hundehjerte…

Desværre tror jeg ikke den findes på dansk endnu, så den kræver et vist niveau af engelsk – men sproget er forholdsvis nemt og den er ikke så lang, at man køre fast.