onsdag den 27. marts 2013

Nærvær er den største gave...

Nærvær er virkelig den største gave, man kan give et andet menneske. Lade sin telefon være slukket, lytte til hvad dette menneske siger, uden at lade tankerne flyve eller konstant byde ind med, de tilfældige associationer deres historie nu engang sætter i gang i ens egen bevidsthed.

Nærvær er også den største gave, man kan give sig selv. Jeg er virkelig slem til lige at lave en rundfart gennem alverdens sociale medier og aviser, så snart jeg holder en pause. Når jeg ikke passer på, er det næsten som om mine fingrer af sig selv klikker videre til det næste og det næste og det næste og det næste informationsfiks…

Jeg vil gerne blive bedre til at holde musen i ro og give mig tid til at læse tingene ordentligt og skrive en lang dejlig mail eller et håndskrevet brev… Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at lytte til mine fantastiske venner og familie, og ikke bare lade mine egne tanker løbe udover stepperne som ti vilde heste, mens jeg "lytter" til andre og derfor ikke hører ordentligt efter. Jeg vil gerne yde min skrivning fuld retfærdighed og ikke springe rundt i tankerne, fordi mit hoved allerede er i gang med næste projekt. Det er ikke længe siden, det var nemt for mig at være fokuseret på én ting ad gangen, men nærværsmuskelen er vist lidt utrænet lige nu, og den skal så sandelig trænes op igen ;)