onsdag den 6. marts 2013

Min Livret?!


Livret?! Hmpff min madglæde er alt for overvældende til kun at have en livret. Jeg er en inkarneret foodie, og jeg hører til på alle hylder i madverdenens hiraki. Jeg elsker at smyge mig gennem Whole Foods og finde mig en lækker biodynamisk salat og føle mig veganisk og rawfood-agtig, jeg elsker selv at bage en stor fyldig kartoffelpizza med frisk ruccola drysset på toppen og føle mig som Nigella Lawson (Nigella Link) og jeg elsker at sige ja til animalstyle på mine pomfritter på in-n-out-burger (der betyder, at de bliver overøst med smeltet ost, dressing mikset med hakkede grillede løg).

Jeg elsker at lave mad, spise mad, planlægge mad, drømme om mad og nyde mad. Min største passion, når jeg selv står i køkkenet, er salater i alle afskygninger og så ellers alle de søde sager jeg kan komme på at lave selv – jeg er vild med Mette Blomsterbergs programmer. Mit største problembarn i køkkenet er kød, at få det helt perfekt og ikke tørt eller kedeligt, derfor er det Martin, der oftest står for madlavningen i huset.

Når vi spiser ude, studerer jeg menukortet på samme måde, som skulle jeg her og nu skulle træffe mit livs vigtigste valg. Som regel vil jeg gerne smage det hele, og det er bare så svært at vælge. Jeg skal også helst vide, hvad alle andre bestiller før, jeg kan træffe min endelige beslutning – af en eller andet grund influerer det voldsomt på min beslutning, det vi bestiller skulle jo gerne passe sammen?!