søndag den 3. februar 2013

Te og Chokolade

Hvad mere kan nogen ønske sig?


Jeg er en meget stor fan af te - specielt lakrids-urteteer! Mine ynglings-teer er nok den klassiske frisørens, der består af pebermynte og lakridsrod, den går man aldrig fejl af. Derudover siger jeg aldrig nej til rooibos te, den klassiske røde og jeg elsker den, hvor der også er vanilje i. 
Den røde te har jeg fundet i twinings variant, der er helt fantastisk. Men frisørens har jeg dog ikke kunne finde heri Californien, men nu er det lykkes mig af finde pebermynte-te og yogi tea's egyptiske lakridste, så mit behov er rigeligt dækket ind på tefronten i øjeblikket.

Chokoladen skorter det heller ikke på i vort lille hjem, og jeg må med beklagelse i stemmen indrømme, at jeg har udviklet en stor forkærlighed for en bestemt øko-chokolade med kokos, man kan få i Whole foods...