onsdag den 27. februar 2013

Taknemmelighed

Et af mine mål i 2013 er at være mere taknemmelig over alle de fantastiske ting, der sker og er sket i mit liv. Alle de dejlige mennesker jeg har i mit liv, mit gode helbred og humør og alle de fantastiske og spændende projekter jeg allerede er gang med og ellers kommer til at arbejde med i 2013!

I hverdagen glemmer man så let alt det gode og fantastiske i livet - netop fordi, det jo er hverdag for en... Jeg tror på, jeg  personligt bliver mere lykkelig og glad, hvis jeg stopper op og lige husker mig selv på, hvor heldig jeg egentlig er..
Flere af mine venner har taget taknemmeligheden med på facebook -specielt i de 30 dage, der ligger lige før Thanksgiving, har jeg oplevet mine fantastiske amerikanske venner, dele deres taknemmelighed på facebook og dagligt skrive et par linier om, alt det de har at være taknemmelige for. Jeg har valgt en "ægte" bog at skrive mine taknemmeligheder ind i...