lørdag den 12. januar 2013

Twitter, hvad for noget!?Jeg har nu været på twitter længe -( Maja Sofie på Twitter) Måske for længe til at indrømme, at jeg stadig forsøger at forstå twitter. Det virker så mærkeligt, at jeg der ellers skriver og skriver, nu pludselig skal formulere mig på 140 tegn?! Men jeg holder af det, jeg begrænser mig og jeg øver mig korte lette budskaber. Jeg citerer mest fantastiske mennesker, når jeg falder over et citat, jeg ikke kan lade ligge og læser andres twit med et smil. Jeg holder specielt af Rikke Obelin Flarups sjove og pudsige kommentarer, af Stephen Fry, der vender verden på hovedet og af alle de korte nyheder jeg kan læse op på på 5 minutter. Jeg elsker, at jeg kan dele billeder af håndtasker og kjoler, at jeg kan zoome ind på designs og sjove trends og dog...  

Alligevel har jeg vist stadig ikke helt forstået twitter?