onsdag den 23. januar 2013

Ohh I better run!

Ohh I better run!

Ohh I better run! by maja-sofie featuring nike

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt er kommet i gang med at løbe her i Seal Beach, selvom stranden virkelig indbyder til det, og det stort set ikke regner. 
Min undskyldning indtil nu, har egentlig været, at jeg ikke havde noget løbetøj - nu har den søde Martin, så forsynet mig med et helt nyt sæt lækkert løbetøj... 
Dejligt, han er nu rigtig sød er han! Men nu er jeg kommet i tanke om, at vi engang for et par år siden, på en strand lidt nord på, blev advaret mod spækhuggere, de kunne faktisk springe op på stranden og tage sæler (eller løbere?!). Det er faktisk ikke mere end 3-4 uger siden,der stod i lokalavisen, at der var blevet observeret et par spækhuggere ud for Seal Beach!!!