onsdag den 2. januar 2013

Lakridslisten  1. På førstepladsen har vi Dukatos fra Haribo (de der bløde søde pirat-mønter) der bringer minder frem om nyslået græs og barndom med let solskoldet hud.
  2. Anden pladsen er delt mellen Grammofonplader fra Haribo og Heksehyl fra pingvin - det er lakrids, der skal arbejdes med, i udrulningen i begge varianter. Grammofonpladerne siger sig selv - og så er jeg en af dem der bidder skallen af heksehylene af og udruller indmaden. 
  3. På trejde pladsen har vi de bløde lakridser saltfisk fra katjes (jeg siger heller ikke nej til en kattepote eller to).
  4. På fjerde pladsen har vi de hårde vare: Tyrkisk peber er favoritten, Spejderhagl (evers) og hundeprutter, mågeklatter og andemad (bonbon) er også alle favoritter.
  5. På femtepladsen har vi lidt af en joker - det er alt med karamellakrids, toms flødekarameller med lakrids — ja, alt lakrids med karamel. Jeg ELSKER lakrids karameller (vejen til mit hjerte kan nemt brolægges med dem)
  6. Blue jeans fra pingvin indtager en flot sjette plads - jeps - de er seje og drøje at tykke, men jeg elsker dem.
  7. Her på syvende pladsen kommer så alle Bülow og Summerbird produkterne, alt det sære med lakrids - jeg sætter lakridsæggene fra summerbird ualmindeligt højt, men de er lidt pebrede. 
  8. Ja, her på en smuk ottende plads kommer alt det ukurante wannabe spejderhagl og tyrkisk peber slik, eller nye spændende produkter jeg slet ikke kender - kom bare med det alt lakrids er velkommen*  

*JEG KAN DOG IKKE LIDE PIRATOS - JEG SPISER EN ENKELT AF NØD KLIPPET I STYKKER MED MÆLK PÅ - JA, DET ER IKKE EN JOKE, MED MÆLK PÅ - MIN MOR SÆTTER DOG STOR PRIS PÅ ALLE DE PIRATOSPOSER VI HAR, SOM HUN KAN SMÆSKE SIG I, NÅR HUN BESØGER OS ;)
**JEG KAN HELLER IKKE LIDE ØL - JEG VED DET GODT, JEG ER TOTALT UNDERLIG - MEN SÅDAN ER DET BARE, SORRY!