tirsdag den 22. januar 2013

Comitted - A Love Story
Så er jeg netop blevet færdig med Elizabeth Gilerts bog Comitted - A love story. Den er fortsættelsen til Eat, Pray, Love, som jeg (som den eneste i min læsegruppe) holdt meget af at læse. Comitted var også en nydelse at læse, men den når ikke op på højde med Eat, Pray, Love

Jeg gik igang med at læse den, mens Martin og jeg stadig fartede rundt på hoteller og ledte efter et sted at slå os ned i USA - og bogen handler om Elizabeth og Phillip, der rejser rundt i Asien på diverse hoteller, mens de venter på Phillips visum, så de kan drage til USA og gifte sig. Jeg kunne i den grad nikke genkendende til de ægteskabelige op og ned ture, det ikke at have et fast hjem kan medføre - både kriserne, men også den kærlighed, indbyrdes afhængighed og deraf tillid, man opbygger mellem hinanden som par alene i en ny verden... Derfor elskede jeg bogen, mens vi var på farten. 

Men vi fandt vores hjem længe før Elizabeth og Phillip nåede dertil i bogen, og tilsidst bliver hendes modvilje mod ægteskabet og hendes navlepilleri lidt for meget. Alligevel synes jeg bogen rummer mange af hendes finurlige betragtninger og bittersøde bemærkninger, som jeg er så vild med. Jeg vil klart anbefale bogen til alle gifte kvinder - ikke som nogen stor kunst - men blot som dejlig afslappende godnatlæsning, med plads til let eftertænksomhed...