fredag den 10. august 2012

Tanker om Sko


Da vi flyttede ind i Hans Broges Gade - gik det op for mig, at jeg egentlig har utrolig mange sko - her er et udsnit af samlingen...

Jeg ELSKER sko! Men jeg har åbenbart nogle fødder, der ikke helt vil som jeg vil. Jeg kan prøve et par vilkårlige sko i butikken og tænke, det her skal nok gå - men så snart jeg har haft dem på en times tid, har jeg en vabel et eller andet mærkeligt sted på foden.

 Jeg er derfor en af dem, der altid går rundt med compeed-plastre i tasken, og smiler forstående til med-shoppere, der vralter rundt i smerter, selv i de fladeste fodformede ballerinaer...

Jeg er selv en af de få, der får vabler af fodformede ecco-sko...
Alligevel prøver jeg ind imellem, at tage stilletterne på, og ønsker mig at være Jackie K i en lille fiks spadseredragt, der trisser fint af sted uden skoen fyldt med plastre...