torsdag den 26. juli 2012

Fifty Shades of Grey

Tjaa, hvad skal man tænke om denne bog... Er der tale om et fantastisk erotisk mesterværk eller en simpel lægeroman? Den er på alverdens bestseller lister - men hvad er alt det postyr dog egentlig over?

-->
I bedste lægeromanstil møder litteraturstuderende Anastasia Steele, den stenrige og succesfulde entreprenør Christian Grey, og som Julia Roberts i Pretty Woman drages hun ind i hans miliadærliv med helikoptertur og ny bil - betalt af førsteelskeren...
Den unge jomfruelige Anastacia chokeres dog af hans seksuelle tendenser, der er ovre i den mørkere del af SM. Han vil lave en kontrakt omkring deres forhold, han er ude af stand til at elske, og vil ikke have et forhold til hende, udover det hun kan give ham i sengen (og nå ja med hovedet hængende nedad og i håndjern).

Anastacia drages dog stadig mod ham, og han mod hende. Han bliver endda så vild med hende, at han forkaster kontrakten der ellers fastslår, at hun fuldstændig skal underkaste sig hans regler, og endog overvejer, at lade hende beholde sin kønsbehåring. Men kan deres forhold holde, når han er ude af stand til at elske?

Jeg vil nok placere denne bog i lægeroman genren, og jeg må indrømme, jeg nok ikke ser nogen grund til at læse fortsættelsen. Men den er et kæmpe fænomen, så læs den og se om den kan "tænde" dig ;O)

Læs mere anmeldelse på www.bogrummet.dk/ (Den skulle gerne komme derinde i løbet af et par uger)