søndag den 29. juli 2012

Familien for 1 år siden i dag...

Der er sjovt med små tidslommer og minder, at finde billeder fra alle barndomsårene... Der ryger altid så mange tanker gennem hovedet: Hvad tænkte jeg egentlig på dengang? Hvad skrev jeg på, da det her skete? Hold op jeg er helt forandret? Hold op jeg er fuldstændig den samme? Hey den trøje går jeg stadig i (her 12 år senere :( )... 
En smilende Maja ombord på Ami - ja, trøjen brugte min mor også i sin ungdom bom bom... Jeg har altid holdt af havet og til dels også sejllads - er dog nok mere landkrabbe end sejler når alt kommer til alt ;O)
Den altid glade Ami (ved ikke om båd er opkaldt efter hund, eller hund er opkaldt efter båd --- eller det er vist noget med begge er opkaldt efter en hund, der levede for mange år siden?!)
 


Min søde leende mor, der her ses i færd med at lave en af de altid fantastiske frokoster!
(Påskeliljerne i baggrunden er fra mig - man har vist normalt ikke blomster på en båd?!)Min rare og kærlige stedfar, den tålmodige Kræn, ved frokost bordet - det er ham, der denne dag styre båden (det er det vist som regel - selvom min mor nu også er en brav sømandskvinde ;) )Min helt egen fantastiske Martin ses også ved bordet - der når jeg kigger efter, nok mere minder om et morgenbord - men hey det er to år siden, jeg kan da ikke huske om billederne blev taget, da vi stod op eller da vi spiste frokost ;)