lørdag den 10. marts 2012

Sushi og angsten for at lave mad...


Denne uge bød også på en spise, jeg normalt ikke indtager. 

Jeg elsker det, men spiser det ikke, fordi halvdelen af husstanden finder det uattraktivt. Da det ofte er den del af hustanden, der står for madlavningen og da han er så sød, at jeg ikke vil tvinge ham til at indtage rå fisk mod sin vilje, får jeg det meget sjældent... Sushi!

Det var min søde veninde, Ingeborg, som jeg længe har lovet at lave sushi til (altså helt selv og næsten fra bunden), der tog til takke med Sushi + http://www.sushiplus.dk/

Der ligger faktisk en del asiatiske butikker i Århus, hvor man kan købe alt til sushi og så bare gå i gang – men jeg er ikke helt tryg ved det. Mine madlavningsfejltagelser er endeløse ud i den slags projekter. Jeg elsker mad og kaster mig ud i at lave det meste, men alf for ofte sidder mine veninder med flydende vegetar lasagne eller chips, rejer og en ny indkøbt pizza... Det skulle ikke ske med Ingeborg, ikke i denne omgang - så derfor sushi udefra.

Jeg har nu sat mig som mål, at gennemføre en gang bagning af æbleskiver i første omgang – hvis det går godt, kan det være sushien en dag bliver til noget ;O)

Mit absolutte favorit Sushisted i Smilets By er ThaiogSushi i Frederiks Allé http://thaiogsushi.dk og her ”plejer” jeg bare at få en masse med laks uhhmmm, når jeg er alene hjemme….
Så kan jeg nemlig også sidde og fedte rundt med pindende alene ;O)