lørdag den 10. marts 2012

Sushi og angsten for at lave madJeg elsker sushi, men spiser det ikke så tit, fordi halvdelen af husstanden finder det meget uattraktivt, ja, grænsende til uappetitligt  Da det ofte er den del af hustanden, der står for madlavningen og da han er så sød og fantastisk, at jeg ikke vil tvinge ham til at indtage rå fisk mod sin vilje, får jeg det meget sjældent.

Det var min søde veninde, Ingeborg, som jeg længe har lovet at lave sushi til (altså helt selv og næsten fra bunden), der tog til takke med Sushi + http://www.sushiplus.dk/

Der ligger faktisk en del asiatiske butikker i Århus, hvor man kan købe alt til sushi og så bare gå i gang – men jeg er ikke helt tryg ved det. Mine madlavningsfejltagelser er endeløse ud i den slags projekter. Jeg elsker mad og kaster mig ud i at lave det meste, men alt for ofte sidder mine veninder med flydende vegetarlasagne eller brændte rejechips og må falde tilbage på en nyindkøbt pizza. Det skulle ikke ske med Ingeborg, ikke i denne omgang - så derfor sushi udefra.Jeg har nu sat mig som mål, at gennemføre en gang bagning af æbleskiver i første omgang – hvis det går godt, kan det være sushien en dag bliver til noget.

Mit absolutte favorit Sushisted i Smilets By er ThaiogSushi i Frederiks Allé http://thaiogsushi.dk og her ”plejer” jeg bare at få en masse forskellige stykker sushi med laks uhhmmm, latså når jeg er alene hjemme. Så kan jeg nemlig også sidde og fedte rundt med pindende alene, af en eller anden grund er Martin super skarp til det med pinde - og det er jeg så ikke, endnu...