søndag den 25. marts 2012

Strand, sol og weekend

Weekenden bød på en fredags-sen-eftermiddagstur med Martin til Moesgaard strand, hvor billedet er fra… Tågen rullede ind over stranden, men det var lunt i vejret. 

Bagefter tog vi en tur på Skovmøllen http://www.skovmollen.dk/ det kan varmt anbefales, deres kager og kaffe er gode og der er bare så hyggeligt… Der lå en stor blød kat og sov ved siden af mig, og hele stedet emmede af 1950'er nostalgi, matador og mormor-stemning!

Det blev også til en gang bogklub, hvor jeg glæder mig meget til at læse næste bog: Drengen i kufferten. Er lidt pjattet med Lene Kaaberbøls bøger i det hele taget, så er spændt på denne krimi, hun har lavet med Agnete Friis…

Lørdag var den søde Martin og jeg en tur ved Tangesø lørdag og se de store tubiner – desværre lukkede museet allerede kl.16, så der var ikke rigtig tid til at gå ind.
 
Og endelig var vi til en fødselsdag – hvor der blev serveret en kage som kun Amerikanerne (her April) kan – den var så flot og lækker – håber at have et billede klar til næste blog ;O)