søndag den 25. marts 2012

Strand, sol og weekendWeekenden bød på en fredags-eftermiddagstur med den altid søde Martin til Moesgaardstrand i vores røde lyn. Tågen rullede ind over stranden, men det var lunt i vejret, og kærligheden lyste ud af os som små fyrtårne, mens vi knaste gennem sandet. 

Bagefter tog vi en tur på Skovmøllen http://www.skovmollen.dk/ det kan varmt anbefales, deres kager og kaffe er så gode og der er bare så hyggeligt. Der lå en stor blød kat og sov ved siden af mig, og hele stedet emmede af 1950'er nostalgi, matador og mormor-stemning.

I weekenden mødtes jeg også med bogklubben (en international bogklub, hvor jeg udgør, det danske islæt), og hvor jeg glæder altså mig meget til at læse næste bog: Drengen i kufferten. Er lidt pjattet med Lene Kaaberbøls bøger i det hele taget, så er spændt på denne krimi, hun har lavet med Agnete Friis.

Lørdag var den søde Martin og jeg en tur ved Tangesø og se på de store tubiner – desværre lukkede museet allerede kl.16, så der var ikke rigtig tid til at gå ind og få kigget på det hele.
 
Og så var vi til fødselsdag – hvor der blev serveret en kage som kun Amerikanerne (her vores texas kvinde, April) kan lave dem – den var så flot og lækker – fik den desværre ikke foreviget til bloggen.