torsdag den 5. januar 2012

Julemarcipan

Jeg ved ikke helt, hvordan det skete, men i december gik der nærmest farbriksfremstilling i min julemarcipan. Jeg elsker at sidde og hygge med veninder og lave julegodter af marcipan, selvom en stor del af det ofte ikke holder længere end til at blive dyppet i chokolade og puttet i munden. I år var jeg imidlertid alene om det - for tiden fløj simpelthen bare afsted. Vi nærmede os hastigt juleferien, og jeg kunne se, at jeg måtte igang, hvis jeg skulle medbringe de sædvanelige godter til venner og familie og så gik det vidst lidt over gevind! Jeg fik opstillet en form for  marcipan-transportbånd og masseproducerede mig gennem pølser af marcipan og nugat.  Julegodterne væltede ud af fabrik-Maja i store mængder - det var dog ikke helt så hyggeligt som at sidde og fedte med det sammen med andre, men det var nu sjovt og jeg fik da smagt lidt på det hele.