mandag den 2. januar 2012

Godt Nytår og Velkommen på Bloggen!
Velkommen til Smilets By! 


I dag starter min nye fantastiske blog - faktisk er dette en tilrettet kladde lagt ud længe efter - for jeg skal altid lige tænke tingene igennem, inden jeg kaster mig ud i noget så vildt, som at skrive på en blog...

Nå, men tilbage til i dag, det er tid til at gøre status over året der gik, alle de fantastiske og umulige ting, der skete i det forgange år og alle de drømme, der blev opfyldt og gennemlevet.
Alle de vidunderlige fejl jeg lærte så meget af og alle de kærlige og dejlige mennesker, der var med til at gøre 2011 så rart og sørge for, at jeg altid rejser mig, børster støvet af knæene og kommer videre, hvis jeg falder over mine egne fødder...

Lad mig sige, at 2010 var mere end fantastisk, i det år blev så mange drømme opfyldt og fantastiske ting skete hele tiden. Blot for at nævne nogle få; Jeg blev gift med verdens dejligste mand, jeg fik et greencard til USA, jeg fik job som forsker på idrætsmedicin i København, jeg rejste og oplevede i USA, jeg fik lært en masse om journalistik og kommunikation på Journalisthøjskolen og jeg kom ind på psykologi i Århus (men sagde høfligt nej tak igen, da planerne nu var lavet helt om). Når alt dette skete i 2010, kan det ikke undrer nogen, at jeg gik ind i 2011 med let bævende skridt, for hvordan skulle dette kunne blive lige så fantastisk? Men lad mig starte med at sige, at det blev det!

Her er et par af de dejlige og pudsige ting der skete i mit 2011:

Forskning og Magnetisk Resonans
MR-Scanneren i egen person
Mit eget knæ....
Jeg har altid tænkt, at det kunne være sjovt at prøve at forske indenfor mit fag: idrætsmedicin og fysioterapi og jeg fik virkelig afprøvet forskerdrømmen i 2011. Jeg fik MR-scannet alt fra Mai-Britt(min gode veninde - der helt sikkert kommer mere om på bloggen)'s hjerne til hundehvalpenyrer. Jeg fik prøvet alt fra artikelskrivning, til projektstyring, til frysetørring af bøfkød. Jeg kom langt langt ud over mit felt og dybt dybt ned i mit felt, og op igen. Det var spændende, stressende og virkelig en dejlig oplevelse. Jeg mødte spændende, motiverede og søde mennesker, fik lov at arbejde på fantastiske projekter og sad mangen en nat og MR-scannede til forskellige formål... 


Fotografen Maja Sofie
Fotografi
Meget af tiden i det forgange år gik med mit kamera foran ansigtet. Jeg har altid elsket at fotografere og redigere billeder, og 2011 blev et rigtigt godt fotoår. 
Jeg kastede mig igen og naturfotografering. Der var ikke en plet i naturen omkring Marselisborg, der ikke blev gennem trasket og foreviget.

Brylluppet på Århus Rådhus


Bryllupsdag ved havet
Vores 1 års bryllupsdag blev fejret, samme sted som brylluppet blev holdt – nemlig Marselisborg Havn. Det var en fantastisk og meget romantisk aften. Det kan godt være brylluppet var fantastisk på sin egen måde (ja, det kom faktisk som et chok for os på selve dagen, hvor stort det egentligt var), men ægteskabet er virkelig også en dejlig ting og det er virkelig en drøm at være gift med en mand så tålmodig og kærlig som Martin (ikke mange kunne klare den opgave så godt)... 


Maja Sofie og knæ?
Fysioterapien
De fysioterapeutiske mål blev nået hos den altid fantastiske super fysioterapeut Tine, og jeg fik hjulpet en hel del søde mennesker med at udbedre idrætsskader, dårlige knæ og andre led samt, hjulpet flere med det evige enerverende problem "at tabe sig". Det er en fantastisk gave, at have taget en uddannelse, hvor man i den grad, kan hjælpe andre så direkte… USA og USA med mere USA
USA fyldte jo unægtelig også meget i 2011... Ja, det kommer jo næppe som en overraskelse, for nogen der kender mig og for jer, der ikke gør, så følger der helt sikker mere om USA her på bloggen! 

Mai-Britt i egen høje person
Yoga, Ballet og Løb
2011 blev også året hvor alle mulige forskellige former for træning blev afprøvet lige fra ballet med Ingeborg til Yoga med Mai-Britt. 
Det lykkedes mig faktisk at opfylde et af mine mangeårige træningsmål, da Mai-Britt og jeg adskillige, på hinanden følgende gange, formåede at stå tidligt op og få dyrket morgenyoga! Tænk, at jeg nu er en af dem, der står tidligt op og lige starter dagen med en gang yoga ;) 

Der skete så meget andet vidunderligt og sjovt, som en ture til København, sjovt med veninder, læsning af fabelagtigt gode bøger - men jeg kan jo ikke blive ved med at skrive...


Alt i alt var 2011 et dejligt og roligt år, med tid til lange samtaler med mine helt igennem herlige veninder og god tid til stor fordybelse og læring. Derfor blev der også tid til at tage beslutningen om at starte denne blog , jeg er lige så spændt på 2012, som er på hvilken vej denne blog kommer til at følge, så hæng på og se hvad der sker...