fredag den 20. januar 2012

Fantastiske Hamborg!

 Fantastiske Hamborg, jeg elsker vores ferier dertil.

Hamborg er hyggelig og meget ren og poleret, der er smukke søer og fantastiske shoppingmuligheder. Hamborg er en international metropol med Tysklands næststørste indbyggertal (det overraskede altså mig!), hvor 15 procent af de omkring 1,7 millioner indbyggere i øvrigt er immigranter.

Nu tænker du måske - hvorfor Hamborg? Det er fordi det koster en rum sum af mine dejlige shopping-penge at køre over broen til København, og der er rundt regnet lige langt, når man bor midt i det mørke Jylland. Desuden har vi kørt flere venner til lufthavnen der, og lander og flyver selv herfra til USA.

De gange jeg har været i Hamborg, har vi boet udenfor selve byen (ude nær lufthavnen) og er taget med U-Bahn indtil byen - det er rigtig nemt at komme rundt på den måde. I selve centrum er afstandene overkommelige, så det er for det meste nemmest at gå rundt. Hamborg har også sjove cafeer og gode restauranter, og vejret er stort set som i Danmark, så man kan behøver ingen ny garderobe, selvom man får lyst til det, med alle de lækre tøjbutikker!